Årsmöte 21-22 mars 2020 i Närpes

Kvinnoförbundets årsmöte går av stapeln den 21-22 mars 2020 på Hotell Red & Green, Närpesvägen 16, Närpes. Årsmötet öppnas den 21 mars kl. 13.00. Hela årsmötet sker på Hotell Red & Green, såväl årsmötesförhandlingarna som måltider inklusive supén och övernattningen.

Nedan följer övrig viktig information.

Årsmöteshandlingar:

Länk till årsmöteshandlingarna finns här

Kallelse:

Länk till kallelsen hittar du här.

Program:

På lördagen arrangerar vi ett öppet seminarium kl. 14.00 under rubriken Mångfald - en resurs i samhället. Om vägen till ett eget jobb, exempel från Närpes på integration av kvinnor med invandrarbakgrund.

Hela årsmötesprogrammet hittar du här.

Anmälan:

Anmälan till årsmötet går ut söndagen den 9 mars kl. 23.59. Anmälan sker elektroniskt genom separata Lyyti-anmälningslänkar.

Delegater anmäler sig här.
Åhörare anmäler sig r.
Ordinarie förbundsstyrelsemedlemmar får en egen anmälningslänk per e-post.

Prislista:
Årsmötesavgift (obligatorisk för alla delegater, inkluderar luncher och kaffe): 50 €
Supé (inklusive välkomstskål och två glas vin): 55 €
Övernattning i dubbelrum: 55 €/ person

Fullmakt:

Fullmaktsblanketten hittar du här.

Välkommen till en helg fylld av jämställdhetsdiskussioner och feministisk gemenskap!

Vi ses i Närpes!