Anita Westerholm ny ordförande för Svenska Kvinnoförbundet

Svenska Kvinnoförbundets årsmöte har idag valt Anita Westerholm, 25, från Ekenäs, Raseborg, till ny förbundsordförande efter avgående ordförande Anna Jungner-Nordgren.
05.09.2020 kl. 17:40

Svenska Kvinnoförbundets årsmöte: LIVESÄNDNING 5.9.

Här hittar du länken till livesändningen av Svenska Kvinnoförbundets årsmöte i Närpes lördag 5 september kl. 10.00-17.00
04.09.2020 kl. 14:30
Bild på Ramieza Mahdi

Ramieza Mahdi: Representation

Jag tror att de flesta håller med mig om att mångfald behövs i vårt samhälle. Företag, politiska partier och organisationer har insett att en mångfald av individer ger en konkurrenskraft, attraktivitet och lyfter organisationens image. Ändå upplever jag att det finns ett stort gap mellan mångfald och inkludering. Har ni funderat på vems villkor inkluderingen sker, frågar Ramieza Mahdi i dagens blogginlägg om mångfald och inkludering.
03.09.2020 kl. 11:15
Bild på Sandra Alldén

Sjukskötarna är årets Fredrikor

Vem är vardagshjältarna då världen satt vardagen på undantag? De som alla dagar gör ett fysiskt och psykiskt krävande arbete. De som coronapandemin har krävt ännu större uppoffringar av. Årets Fredrika Runeberg-stipendium på 10 000 euro går till Sjuksköterskeföreningen i Finland.
02.09.2020 kl. 08:00
Bild på Ramieza Mahdi

Ordförandekandidaterna presenterar sig: Vem är Ramieza Mahdi?

Svenska Kvinnoförbundets årsmöte i Närpes närmar sig. Den här veckan presenterar sig kandidaterna till ordförande för Svenska Kvinnoförbundet genom att besvara några frågor. Här kan du läsa Ramieza Mahdis svar.
25.08.2020 kl. 09:53